Galerie KNH omarmt het VOW project (Van Onbepaalde Waarde) van Arjan Bosch. 2 KNH-leden, Liselot Been en Angela Bogaard, hebben zich al daadwerkelijk met dit project verbonden.
Angela Bogaard over het VOW project;
Het VOW project is voor mij als kunstenaar geen lucht maar adem en ik ontwaak weer in het diepe besef dat kunst in het oneindige beweegt en nooit gevangen kan worden in een virtuele werkelijkheid. Het is enorm inspirerend”.

Wil je het kunstproject VOW leren kennen? Zaterdag 20 april zal Arjan Bosch, initiator van het project, jullie in de wereld zonder geld trekken en de werkelijkheid van kunst in waarde laten zien.
Aan het einde van de middag kan je, als aanwezige kunstenaar, besluiten of je mee wilt doen aan dit project.

Arjan Bosch:
Het biljet Van Onbepaalde Waarde (VOW) van kunstenaars, voor kunstenaars en voor iedereen die deel wil nemen aan het project Van Onbepaalde Waarde.
Het project heeft de intentie mensen een creatieve weg te wijzen uit de maatschappelijke nachtmerrie. Kunstenaars zijn bij uitstek vertrouwd met het creëren van een werkelijkheid waarin mensen zich vrij kunnen voelen en verbonden kunnen voelen met elkaar. Kunst is in staat deze extra betekenis aan ons bestaan te geven. Ontdek, samen met mij, hoe je de bezetenheid van alledag kunt doorbreken!
Hoe creëert een kunstenaar een biljet Van Onbepaalde Waarde? Een kunstvoorwerp met een statement!

Datum: 20 april 2013
Tijd: 16.00- 17.00 uur
Toegang: GRATIS en neem wel je eigen consumptie mee.
Waar: Galerie KNH, gedempte Herensingel 4, (t.o. Amsterdamse Poort), 2032NS Haarlem.

Website: www.galerieknh.nl
RESERVEREN: wie via galerieknh@gmail reserveert kan op een stoel rekenen.